Spring rolls - ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΡΟΛΑ
Αγαπημένο κινέζικο finger food, εύκολο και τραγανό. Μάθετε να το εκτελείτε με τις σωστές δόσεις και αναλογίες στην κουζίνα σας με το γουόν τον ανά χείρας και τις αγαπημένες σας σάλτσες στο πλάι!
Υλικά:
10 gr σέλινο
10 gr λάχανο
10 gr καρότο
5 gr σκόνη από πικάντικα καρυκεύματα
5 Spices
2 gr τζίντζερ
2 gr σκόρδο
5 gr λάδι
Παραδοσιακό φύλλο
Σογιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση: Βράζουμε τα λαχανικά για 15 δευτερόλεπτα (να μείνουν τραγανά) και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Παίρνουμε τη σκόνη των καρυκευμάτων και την αναμιγνύουμε με το λάδι, το τζίντζερ και το σκόρδο.
Κατανέμουμε το μίγμα και τα λαχανικά ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε φριτέζα κι ακόμα καλύτερα στο γουόν τον, σε καυτό λάδι για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα.
Προσοχή: Τρώγονται φρέσκα και αμέσως.
Υλικά:
10 gr σέλινο
10 gr λάχανο
10 gr καρότο
5 gr σκόνη από πικάντικα καρυκεύματα
5 Spices
2 gr τζίντζερ
2 gr σκόρδο
5 gr λάδι
Παραδοσιακό φύλλο
Σογιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση: Βράζουμε τα λαχανικά για 15 δευτερόλεπτα (να μείνουν τραγανά) και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Παίρνουμε τη σκόνη των καρυκευμάτων και την αναμιγνύουμε με το λάδι, το τζίντζερ και το σκόρδο.
Κατανέμουμε το μίγμα και τα λαχανικά ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε φριτέζα κι ακόμα καλύτερα στο γουόν τον, σε καυτό λάδι για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα.
Προσοχή: Τρώγονται φρέσκα και αμέσως.
www.psema.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]
<< Αρχική σελίδα